Kamsahamida... =)

Sunday, March 22, 2009

.::Volleyball DPLI Final::.

SEMI FINAL

3A vs 5B

Aku tak tumpu sangat...coz mase ni jage line di tengah panas yang terik bertemankan payung biru..ehehehe...paneh2...

6B vs 1A

Uhuhuhu...perlawanan bermule pada masa matahari betul2 atas kepale...dh la dapat court y menghadap matahari..tetibe tak pandai beza matahari ngan bola...kekadang jadi gerhana bola..ehehehe...so, mase 1st set mmg truk gak la kena balun coz faktor panahan mentari (bukan alasan yer).cewah..tapi nit bad..x de le kalah truk...

Masuk 2nd set dpt court membelakangi mentari..msg2 pasang azam nak balas dendam..macam set 1st tadi gak..adegan kejar mengejar mata berlaku...ketinggalan 8 mata pada mulenye..serve je sesuke ati...then akhirnye, alhamdulillah menang..fuh..double set

Set 3 dh lembik dh..kurang stamina betol..cane nk jd versatil n holistik ni..ehem..hehe...tp dengan keazaman y membara nak g final gak kitorang 6B berjuang abes2an (kunun)...padahal mase ni mmg dh down dh..uhuhuhu...tp syukran Ya Rabbi...menang gak n melangkah ke final dengan perasaan berdebor2...dup dap dup dap

FINAL

3A vs 6B

pertemuan yang agak diduga..grup 3A mmg otai2 gak tangan2 dowang neh..semuanye berbedung nye tangan..serve memang nak pecah bola..ehehehe...sementara grup 6B atau grup aku (ehehehehe) tidak berapa nak berbedung tangan mase kecik2 (kui2)...lagi2 aku..ahahaha

Set 1st, kaloh..uhuhuhu... Dh cakap dh, dowang ni hebat.. (royalti lebey ar 3A..kui3)....kitorang tetap maen gak..meneruskan perjuangan...

Set 2, kitorang dh pancit..capek bangat..lawan 1A pown dh mcm lwn final je rase...huhu...tp x pe..msg2 dh penat..down pun ye jugek...huhu...saki baki n sisa semangat tu maseh ade...chaiyok....adegan kejar mengejar terus berlaku.... n yeeaaa..menang... (yea2 kami menang -upin n ipin style)..hee

Terus ke set ke 3 (no rest)...double set lagi..capekkkkkkkkk....kak ain dh gelisah nak balik, sian gak die nk drive balik Soromban..jam dh kol 7.. tp merayu gak spy die x balik n stay kejap..mekaseh kak ain coz stay sampai abes..hehe... (nasib baik selamat sampai umah..walaupown dlm area kol 10 br smpai..huhu)... Hurm...Kitorang kalah, but its ok..dh mencube y terbaik... Baek punyeee (Zifi style..ehehehe)

Tahniah 3A..chukanda... ;-)

Hurm..pape pown aku rse aku tak membantu sgt pown..hee..anto bola pown cam hape jew..huhu..sowi yek kengkawan...hee... ;P

Pinjam ayat Kak Feqah - Kalo tak de yang kalah, takkan ade y menang kan???

5 Kata Mereka:

cik syazni said...

haha...loves the last sentence very much, it is sooooo true!

a.t.u.l.a.s.c.a. said...

tahniah pae! dapat masuk final... semangat btul pae maen smlm...hehe..

srsfeqah said...

congrats..dpt masuk final..
at least dpt no 2 maa..
ada org tu semi final pn kempunan..huhu..hehe..

Faizah said...

cik syazni: yup...sooo true..hehe

a.t.u.l.a.s.c.a: mekasey..semangat je lebey...maen tah pape jew..huhu

srsfeqah: hak3...kempunan??ayat x bley blah...hak3..x pe2..nnt jenjalan ukm lg tgah2 malam...haha

cik syazni said...

Pae! heheh.. regarding on your question on my blog just now, so I would like to answer it this way..haha poyo ek spekong..haha!

1) gi dashboard, pilih setting [kat blog mane yg ko nak letak terima kasih tu kalu ade lebih dr 1 blog]

2)pastu click kat comment.

3) scroll ke bawah sampai jumpe Comment Form Message kat belah kiri

4) ha..taip la nak taip ape..hehe..



eh btol ke aku jawab soklan ko yg btol ni?

.::Solat::.