Kamsahamida... =)

Friday, March 20, 2009

.::Heartbreak Library::.

Tahun lepas aku ada post pasal muvie ni... klik2...

Selepas sekian lama mencari akhirnya aku jumpe gak muvie neh kat Mysoju.com...yiehaaa...sonoknye...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku nak sangat tengok cite ni coz hero die Lee Dong Wook..ehehehe... Heroin die Eugene...due2 besh...

Sedikit tentang cite nie, Dong Wook selalu ke Public Library tempat Eugene bekerja untuk mencari muka surat 198 pada setiap buku... Sebab bekas kekasih Dong Wook ada tinggalkan mesej untuk dia pada page 198.. Abes sume page 198 kat buku-buku yang die jumpe die koyak sampai la kena tangkap dek Eugene..hehe..klako..

Then, lepas die cite pada Eugene kenapa die wat camtu, Eugene rase die boleh tolong... Macam2 Eugene buat sampai teman Dong Wook ke kampung ex-girlfriend die... Tapi konon2nya ex die tu dah pindah...

Sampai suatu hari, Eugene dapat hubungi nombor ex Dong Wook coz ex die ni pelanggan setia Public Library and kebetulan ade 1 buku die tak pulangkan lagi... Eugene terkejut sangat coz ex Dong Wook ni sebenarnye dah meninggal.. Y paling die terkejut, Dong Wook tau...tapi.. Still mencari.. then Eugene faham kenapa Dong Wook nak sangat cari mesej y awek die tinggalkan dalam page 198 tu..huu...

............

----------------------------------------------------------------------------------------------

Cite die mmg touching abes la...huu..sedey2... Korang tengok la sendiri ending die k... Layan....


~Past Love Never Changes Because It Remains In Your Heart Forever~

8 Kata Mereka:

hasmalina said...

ehem ehem..seem we share our attracted to the same guy huh...ehehe..anyway, I can't wait to see the drama.and...I minat giler dgn blog ni...sgttt...mendalam maksud setiap baris kata-katanya...

-n.a.b.i.l.a- said...

i've watch dis movie 2..mmg best huhu..
myb bcoz of da main cast kot..lee dong wook yg hot haha...

-n.a.b.i.l.a- said...

i've watch dis movie 2..mmg best huhu..
myb bcoz of da main cast kot..lee dong wook yg hot haha...

-n.a.b.i.l.a- said...

hee..sori ter'post' twice..

F. Hanim M. said...

hmm..
~no words~
haha

Faizah said...

hasmalina: upps..cane leh same neh...ehehehe....owh..trime kasih...sgttt mendalam ek..kalo x paham leh tanye ek..hehe.. ;)

-n.a.b.i.l.a- : yup..dong wook oppa..hehe

F. Hanim M. :mmg la no words..ko layan cite omputih jew.. :p

farid said...

ceh..
mende la korea2 jepun2..
xlyn la..

Faizah said...

Diamlarh..Mu dh kalah 2-0 ngan fulham..wakakaka...kena 4 bijik ngan liverpool lak tuh...weee...hak3

.::Solat::.