Kamsahamida... =)

Thursday, August 26, 2010

~Kad Raya~



Phewww.... Penat
Baru sampai dari Mukah pukul 230 petang tadi
Van pulak tak dapat masuk sampai depan kuarters
Terpaksa la menapak dari pintu pagar sekolah sampai la ke kuarters
Huhu~

Sampai-sampai je bilik
Tengok ade dua sampul atas katil
1 sampul pos laju
I'm expecting it..hehe
Diploma Pendidikan dah sampai
Satu lagi, memang tak expect
KAD RAYA

ni la kad raye tu, maap scan senget, malas nk edit.. hahaha


Hoorayyy
Dapat kad raya
Dari teman BIOD, Syazni

Kenapa aku hepi sangat dapat kad raya ni?
Pada aku kad raya mmg sesuatu yang semakin dilupakan
Dulu zaman sms pantun2 n ucapan best2 wish hari raya
Sampai jammed la line2 telepon..hahaha

Bila dah ada fb ni,
Lagi mudah
Orang maen tulis kat wall jer
Kalo yang rajin sikit tu, tag member2 pd gambar ucapan
"Selamat Hari Raya"

Dulu masa kecik2 n sekolah menengah
Aku memang suke kumpul kad raya
Berlumba-lumba jugak la sapa dapat paling banyak
Pemenangnya mesti la aku
Sampai sekarang semua kad2 tu aku simpan..hehehe

Haaa....
Yang menarik dalam kad raya Cik Syazni ni
Siap ada kupon diskaun domino pizza lagi
WOW!!!!!

taraaaaa...siap ade kupon domino lagi weh... =D


Tapi....
Yang sedeynye..... Kat sini mana ada Domino.....T_T
Tarikh luput kupon tu 31 Ogos..
Hurm... tak sempat pun nak guna coz balik semenanjung 4 september

Tapi tak kesah la
Yang penting bestttttt sangat dapat kad raya dari Cik Syazni ni..

Tenkiu Syaz!!!!!

=D


3 Kata Mereka:

cik syazni said...

wah malu ai..hihi

*tersenyum lebar*

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

syaz: =D

mYeQa said...

hye there...

blog walking. jmpa this blog tru aixat's. nway, kupon domino? mmg inspiring.. hehe.

.::Solat::.