Kamsahamida... =)

Thursday, August 26, 2010

~JPJ Test~

Alhamdulillah
Hepi sangat lepas berbulan-bulan
Akhirnya aku dah berjaya untuk test JPJ

Baru nak ambik lesen?

Ya
Baru nak ambik
Tak salahkan?
Walaupun kawan-kawan aku yang lain ramai yang dah memiliki
'lesen besar' kata orang
Hehe...
Tak kisah la
Janji dah ada lesen

Sebelum ambik lesen dulu
Orang asyik tanya
"Bila nak ambik lesen, susah kalau tak ada lesen"
Bila dah ada lesen
Orang masih bertanya
"Bila nak beli kereta, senang nak ke sana ke mari"
Biarkan mereka bertanya
Agak-agak dah malas jawab
Aku senyum je
Heee~

Apa pun, aku hepi sebab dah dapat lesen
Tak payah nak ke Mukah bila wiken
Penat
Siyes

*Raya ni boleh try2 drive kete kat rumah..hehehe.. best3x

2 Kata Mereka:

senyummmm said...

pape pun tahniah...ak dlu gtu gk.pas spm abah ak offer ak xnk konon xde mase..pdhl TAKUT!!hehe...dh jejak usia 24 ni dipakse amik lesen n terpakse gune duit sendiri..hik3...alhamdulillah dah dkt 5 bulan bergelar pemandu halal...hehe

kakLeen said...

congratzz non!! leh la try bawak crv..

.::Solat::.