Kamsahamida... =)

Friday, August 6, 2010

~Cadbury Dark Chocolate~


YUMMY....




Itu je yang mampu aku cakap. Aku ni bukan la seorang penggemar coklat. Masa belajar kat matrik Labuan dulu pun aku tak gila-gila membeli coklat walau pon coklat di Labuan sana murah-murah.

Tapi...
Aku seorang penggemar dark chocolate. Sumenyer bermula bila seorang pensyarah aku masa kat UMT dulu, Dr. Jamilah (Cik Jam.. =D) bawak balik dark coklat dari oversea. So, aku try and aku suke sangat sebab dark chocolate ni tak terlalu manis.

Sekarang aku tengah gila dengan cadbury dark chocolate.. hehehe
Nanti nak try yg vochelle pulak..
Yummy...

2 Kata Mereka:

tHe dAYdREamER said...

huhu sdap ke??nk rase gak..hehe

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

tHe dAYdREamER: nak rase ek? gi bli sendiri.... hahaha.. =p

.::Solat::.