Kamsahamida... =)

Friday, February 6, 2009

Volley Ball???

Yeah!!!

Kisah aku di suatu petang…turun bermain suatu permainan yang selama ini hatiku akan menjerit “TIDAKKKKK!”… Atau ayat posternya ‘Katakan Tak Nak Pada Bola Tampar’

Aceli aku memang ‘tangan bangku’…??? Ade kew istilah tu? Pape je la..yang penting the main point is aku tak pandai maen bola tampar.. Kenapa???

Kerana sebelum ini aku sering ‘ditampar’ oleh objek bulat berwarna kuning biru atau putih itu… Sakit siot….Kadang2 aku pelik mase kat UMT dl, tengok team bola tampo cam besh je maen.. rupenyer memang besh.. hehe

Tapi betol cakap owang, tak kenal maka tak cinta??? Ade kena mengena ke?? Silap2…belum cuba belum tahu.. Atau lebey tepat, practice make perfect..Untuk beberapa hari aku berjinak-jinak dengan permainan ini…Hasilnya… Good Girl… hehe.. Aku dah tak takut lagi…

Kalau dulu, orang serve bola, aku sebes.. Nampak bola macam peluru meriam tuh tuju ke aku, mesti aku lari..sekarang tidak lagi (cewah, ayat iklan)… haha

Neway, sekarang Im in love..muahahaha.. in love ngan bola tampo lew… =)

Esok maen lagi boley…?

2 Kata Mereka:

NADZRIE said...

http://www.youtube.com/watch?v=n44968iviAE&feature=related


bleh buat cam ni ke? hehehe...
saya fanatik skit ngan volley ni..best woo main volley kalau nak tau...apapun welkam to the club!!

Faizah said...

NADZRIE: Waa...kagum2 tengok video tu.. huhu .. mesti la x leh wat cam tu.. Freshie lg neh.. kalo kat sekolah br 2st day masuk prasekolah.. hehe.. thanx ek.. =)

.::Solat::.