Kamsahamida... =)

Tuesday, February 10, 2009

Kunjungan teman lame...

Ari nie cuti Thaipusam.. no plan.. dok bilik mengeroh jew.. haha.. Asemen wat sket2 jew.. Huhu.. Tak paham, kena format otak neh balik.. huhu.. Anyone?? hehe

Then tetibe dpat mesej dr Tirah, eh lupe lak die dtg UKM ari nih.. Pas Maghrib turun kafe.. Dinner n borak2.. Bie, Yam, Nora, Umi n Najwa turun sekali... Huda ade hal.. hurm.. rindu zaman2 UMT dulu.. huhu

Malam Tirah tido bilik aku, kebetulan rumate aku balik Keramat... Ade gak tempat Tirah tumpang berteduh dan menumpang kaseh... Cewah ayat.. Hak3.. Yang paling penting ade kawan nak bercerite..Nk borak2... Kalo tak dok bilik rase sunyi jer.. Lebih2 lagi rumate aku balik umah.. Thanx Tirah.. =)

Yam wat2 bz dengan tuang2 telinge sedang Bie berposing dengan ayu nyer (ayu kew??? juz kidding)

Tirah n Pae (apsal muke aku cam nak cari gadoh jek..muahaha)

4 Kata Mereka:

Azie_Jamaludin said...

waahh..bestnye....nak gi jumper ko gak...dekat dah nie..hak3x..

Faizah said...

Hehe..dtg lew..tp as usual, wnita bekerjaye kna blanje..satay kajang pleaseeeeeee!!!..hehe

amey ahmad said...

muke ko mmg camtu dah pae ooiii.. kalau tak senyum, 'along' takkan dekat lah.. hahaha..
nak ikut saya sampling (early May to early Jul)?

Faizah said...

Huhu..pasni kena senyum sokmolah neh..haha.. early May to early july ea? Rase cam x dapek jew.. Ade kuliah tuh..Tengok lew keadaan.. Kalo free mmg nak ikot. sgt2.. Kali ni g ne?

.::Solat::.