Kamsahamida... =)

Saturday, February 28, 2009

23 dan 100

Ehem..

Entry kali ini berkait dengan nombor lagi.. Walaupun aku kurang pandai matematik (lebih-lebih lagi add math)...tp aku masih kenal nombor..hehe..merapu jap!!!

NOMBOR 23

Hari ini (28 Feb 2009), adalah hari terakhir aku menjadi seorang insan berusia 22 tahun. Esok (1 Mac 2009), aku adalah insan yang berusia 23 tahun (tidakkkkkkk!!!!)...

Gimik je jeritan tu..hehe.. Aku tak kisah... Apa ada dengan usia..Yang penting hati sentiasa mude..cewah.. (walaupown ade org igt aku dah more than 23, hello, again dont judge a book buy its cover), bersyukur dengan apa yang telah ALLAH kurniakan pada aku... ;)

NOMBOR 100

Ini ialah entry keseratus yang aku 'post'kan semenjak aku membina blog ini...hehe.. setelah beberapa kali nama blog ini ditukar, kini aku selesa dengan nama "kisah peri biru".. Kenapa Peri Biru? Biarlah hanya aku yang tahu..hehe.. Lagi satu, ada yang tanya, Peri tu apa? Peri tu Pari-pari lew..hehe

Ape pown..teruskan menjengah ke blog yang tak seberapa ni.. ok.. kamsahamida.. ;)

2 Kata Mereka:

cik syazni said...

eppy bday pae!
welcome to the club..haha!

Teena in Toronto said...

Happy blogoversary!

.::Solat::.