Kamsahamida... =)

Monday, March 22, 2010

~Suprise Dari Seberang Laut~

Hari ni aku namakan die hari bercampur baur.. huhu.. Apa yang bercampur baur? Opkos ler feeling..

Alhamdulillah aku semakin happy bergelar guru @SMK TPDPH Normah neh.. Walau kadang2 ada rase x best, aku cube buang jauh2.. semua tu dugaan.. Allah takkan menguji hamba-Nya lebih daripada kemampuan diri mereka kan? So, I know that I can handle all the problems... Insya Allah!

Then dapat slip gaji, maksudnyer 25 Mac neh gaji masyukk.. Yippie.. Hepi kowt coz nak beli tiket balik semenanjung cuti bulan 6 nie.. Yeah!!!!

Walaupun hari ni tak sehat (demam + sakit kepala), and masuk kelas rasa nak tumbang jer, but aku tetap nak happykan hati jugak.. hehehe

Pegi klinik doktor check suhu badan dh 39 Deg Celcius, siap tanya lagi " Awak boleh jalan lagi ke? X rase terhuyung hayang ke? Panas badan awak neh"

Aku sengih jer " Bole jer.. ade lar rase melayang-layang tu.. tapi so far ok".

See, aku ingat pesan mak, be strong!!!

Last, aku hepi sangat coz bungkusan yang aku tunggu2 dr mak n ayah dah sampai.. hehehe

Mak ada cakap, dalam bungkusan tu ada suprise dari ayah.. Hadia besday katanyer.. Tu yang wat aku teruja sgt tunggu bungkusan tu.. hehe

Balik je dr sekolah, terus bukak bungkusan.. Sume barang yang aku mintak ade.. hehe..

Langsir untuk bilik yang dh 2 bulan tak berlangsir ni, cadar (nak beli kat sini mahal.. kui3x), my favourite book, la tahzan =D, and wallet (present dr mak n ayah 4 my birthday.. hehe) , and the suprise is..... huhu.. tengok ler sendiri kt bawah neh.. siyes terkejut... huhuhu..















bagi tengok sipi2 sudaaa.. hahaha

aceli, it was a story when I was a little gurl.. a present that my father promise me when I was 9... Sebab dapat nombor 1 dalam kelas.. =D

Tapi pas umur 24 br dapat.. Terharu jugak.. And I know that Ayah tak pernah lupa janji dia.. huhu.. Tipu kalau cakap mase kecik2 dulu tak pernah teringat janji2 ayah, tapi benda dah lama and dah lepas, and aku pon dah besar kowt.. hehe

Ayat mak wat aku rasa terharu plak...

" Baru nie jalan2 kat Megamall nampak Barbie tu. Ayah teringat janji nak bagi kat Angah dulu. Tu yang ayah bagi tu. Kire hadiah besday ler tuh... "

Aku tanye macam mana leh teringat plak?

Mak jawab

"Biasa la, bile dah jauh selalu teringat. Mase depan mata wat x kesah je... heee.. "

Terharu okeh!!! Huhu...

Ape pon, buat mak n ayah, I'll try 2 be a great daughter 4 both of u.. Miz and luv mak n ayah soooooooo much...

2 Kata Mereka:

mizzsyaidris said...

titis air mata baca entry ko ni.hoho

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

teha: aku pon titis air mata mse nulis kowt.. huhu.. T_T

.::Solat::.