Kamsahamida... =)

Monday, March 22, 2010

~1 dan 24~






Entry neh patot nyer dipost pade 1 Mac 2010 ari tuh coz ari tu genap usia aku 24 tahun.. hehehe

Tapi, disebabkan menanti titipan2 special dr Semenanjung, so, hari ni br leh wat entry ni... hehehe

Thanx pada semua member2 yang wish.. Rasenyer tahun ni paling ramai wish.. coz ade bantuan besday reminder dr fesbuk kowt.. hehehe.. Thanx untuk doa dan ucapan kalian k.. May Allah bless all of us.. =D

Hurm, tahun ni besday bese2 jer.. x celeb pon coz dok sorang2 kat Daro neh.. hehe.. Tp, walau pown dok jauh, ade jugak titipan istimewa dr jauh... Thanx 2 Shabanun Salwa, Mak, Ayah n member baru kat Daro neh, Pja...

Dr ustajah Pija.. hehe.. kamsahamida.. =)

Dr cik waa.. mekasey... kalo i pakai bju 2 nnt i amek gambo tnjuk kat U k.. hehehe

From mak n ayah

Isi dalam.. ade lagi satu.. dh gtaw dlm entry lepas.. hehehehe

Sekali lagi terima kasih buat semua wish n gift yerk... sayang korang sume.. Muah3x..

Harap2 dengan pertambahan usia ni akan bertambah juga amalan untuk dijadikan bekalan ke hari pengadilan kelak.. amin!!!

5 Kata Mereka:

zulhafixi said...

ye.. hepi besday paie..

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

hehe... time kasey.. =)

Azuan said...

wah banyak dpat hadiah..hepi besday huhuu

F. Hanim M. said...

hepi hepi hepi...

aiyahhh..besday i nnt i kena celebrate kt sini jugak..

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

azuan: ne ade bnyk.. =p

anim: adess.. bertabah jer la... huhu

.::Solat::.