Kamsahamida... =)

Tuesday, March 11, 2008

Sekolah Kebangsaan (LKTP) Lepar Hilir 1, Gambang, Kuantan, Pahang.

4th Sekolah rendah - Sekolah Kebangsaan (LKTP) Lepar Hilir 1, Gambang, Kuantan, Pahang.

Aku sekolah sini setaun jer..tapi mampu wat kejutan..hehe..naper?

Kejutan 1 - Korang ingat lagi tak penyakit sawan Mate aku??? Ha...Aku masih lagi sawan pada awal2 tahun...Tapi disebabkan bapak aku yang amat menekan sehingga aku tertekan dengan Ilmu Hisab neh, aku berjaya melompat dr Gred C ke Gred A...Yang aku suke..Cikgu aku puji aku...huahua..Aku suker giler cikgu mate tu..Cikgu Ismail..muke die aku igt lagik..x kan nk lukis plak kan??haha....

Kejutan 2 - Dalam klas aku ada sorang dak Cina neh..Die ni paling tip top la dalam klas neh...Nombo 1 sokmo...mase mule2 sampai dulu pun, aku dh kna sound ngan dak2 cni, jangan harap nak dpat nombo 1, dak cina tuh mmg terer sgt2 dh..X pe2..Aku rilek..Yg ptg aku blajo..At, last, aku berjaya menewaskan dia..huahuahua...Aku dpat nombo 1...Bapak aku la org paling bangga skali..

Kejutan 3 - Aku n dak cina tu d only student y dpat 5A..Huahuahua..banggo den..banggo

Mase skolah ni ak pling suke cikgu BI aku (Sir Azizi)...lawak ar die neh..dh ar suke bercerite...Cikgu BM (Cikgu Sabri) aku sporting gler...Ckgu Sains (Cikgu Huzan Zuhana), Best...Cikgu Mate (Cikgu Ismail), sempoi....

Kat sini berakhir zaman skola rendah aku..huhu..rindu kat sume..kengkawan..cikgu...kengkawan ader y lost cntact..ader gak y still cntct..mujur ader frenster..hehe...Bru2 nie ak dpat tau teacher aku meninggal, breast cancer..hurm..Al-Fatihah...

Miz u all - Cikgu Huzan Zuhana, Cikgu Sabri, Sir Azizi and sume2

1 Kata Mereka:

senyummmm said...

kua3....cikgu sabri yg mne ye?x igt lah.yg igt cikgu muhammad,ajar BM gk

.::Solat::.