Kamsahamida... =)

Wednesday, June 10, 2009

.::Selamat Pengantin Baru::.





Assalamualaikum...

Dah lame x update blog...banyak kije...tapi malas gak nak wat..hehe....

Kali ni nak cite pasal Pengantin Baru...Bukan aku la...teman2... Dah masuk umour 23 ni bertalu2 kad kawen aku dapat..Tetibe terpikir lak, eh, bukan muda lagi ke 23...hehe.. Tapi setiap orang dah ditentukan jodoh masing2 dan dah ditentukan mase jodoh, pertemuan dan ajal masing2 kan?

Mule2 dulu kawan mase zama sekolah rendah, Julia ngan Alwani dah kawen... wani siap ada anak sorang dah... Julia dah lame x kontek.. bile kenang2 balik, cepat tol mase berlalu... Rase macam baru semalam je bergaduh dan bergurau ngan dorang2 neh... itu yang aku taw, yang dh lost kontek mesti ade yang dh kawen gak... Kat mane pun korang selamat pengantin baru yek...

Bulan Jun ni dapat 3 jemputan kawen, 2 x dpat pergi n 1 lagi insyaAllah kalau x de aral sampai la kot... 1st kenduri membe mase praktikal dulu, En. samsol ngan wife die, Azuha yang berlangsung kat Perak...walaupun aku balik kampung tyme tuh tp jauh gak nak ke Kuala Kangsar tu...sori x dapat datang...2nd, Abg Azreen and wife, Aishah...Wedding kat klantan, lagi le jauh...dah la same tarikh ngan En. Samsol, sori x dapat dtg gak...Apepun, selamat pengantin baru....

3rd, membe sekolah aku, SMKAP, dak laki batch aku y pertama akan melangsungkan perkahwinan 21 Jun nnti... Fahmi a.k.a Kulat ngan pasangan Ida Susilawati..Majlis kat Keratong, BANTURA...Insya Allah ade member aku sampai la...Nak kawen dh ko ek Kulat, selekeh je kat skolah dulu..hak3... Dapat org negeri bawah bayu lak tuh..jaoh tol..

Selamat Pengantin Baru wat korang sume n yang bakal melangsungkan perkahwinan atau mengikat tali pertunangan kelak, inform2 la ek...benda baek x elok simpan...hehe...Jangan lupe layangkan kad kawen korang..aku nak kumpul..ahakz...

4 Kata Mereka:

husna said...

pae...kulat kawin 21/6 nie...kau gie ek....kirim salam je lah kat diorg and member yg pegi...

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

Husna: x taw lagi...tgok keadaan..hehehe

F. Hanim M. said...

beb..
balik je dr indon ko mesti mesej aku,,
ade komplot nk buat dgn ko ni..

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

F.Hanim M:aku dh kat mesia...tp cam x dpt je nk join komplot ko tuh..huhu

.::Solat::.