Kamsahamida... =)

Friday, February 4, 2011

^_^


Haluuuuu...lpas 1 Jan ari tu, ni la latest update utk blog neh..hehehe...bukan takde masa, tapi malas..hehehe
Januari dah pun berlalu, menempuh Februari pulak...alhamdulillah..Tahun 2011 ni pada aku bermula dengan baik..

1. Guru pendidikan khas

Ni la cabaran terbaru untuk tugasan sebagai seorang guru tahun ni..menguruskan akaun (biasiswa pelajar khas).. kelas baru..pelajar baru..macam2 karenah..apa pun, kesabaran tu memang penting...Setakat ni masih belajar di kelas biasa..Tak lama lagi siap bangunan pendidikan khas sendiri..sip tadas n dapur sume..hehe..bestttt

"Apa cabaran mengajar kelas ni ye? tengok handout macam ajar sekolah rendah je..bestnyerrr"

"Cabaran die perlukan kesabaran yang tinggi..sebab IQ dorang sangat rendah..belajar 3 huruf pon boleh cecah abes 2 waktu.."

p/s: salah satu sebab beli kete pon sbab mudah nak bawak budak2 ke Mukah amek duit...

2. Dah ada "buah hati"

Hehehehehe...Buah hati pengarang jantung... Mr. Q nama die... dulu penah tulis nak beli viva elite kan? alih2 terbeli myvi pulop..ngeh3x...jangan mare...untuk keselesaan masa depan jugak..hehe

Mr.Q warna oren... (^_^)

3. Teman baik baru

Mule2 nak angkat Mr. M...tp dh x de stok..so terpaksa angkat Mr. Y...hehe..ape yg Mr2 ni???

Laptop ler...walaupun sayang lg dgn yg lame tp terpaksa jugak beli..saiz punye pasal..berat lak tu... so, skarang neh berteman dengan VAIO Y series... =D

2 Kata Mereka:

F. Hanim M. said...

SAB4677E kirim slm sayang kat QAV.

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

giler panjang nombor...terbaekkkkk

.::Solat::.