Kamsahamida... =)

Sunday, May 24, 2009

.::Seminar Serantau UKM-UNRI::.



SEMINAR PENDIDIKAN SERANTAU KE-4 2009
ALLSON KELANA RESORT, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN.
19 MEI 2009 - 21 MEI 2009

Berseminar di Seremban selama 3 hari dengan berulang menaiki bas seawal jam 7 pagi... Adoyai, bab2 bangun awal neh memang 'serender' la...huhu...tapi, Alhamdulillah berjaya mengharunginya...

Sepanjang kat sana join beberapa pembentangan dari dosen (pensyarah) dari Malaysia dan Indonesia, banyak sangat input-input berguna and banyak belajar macam mana research dalam bidang sains sosial dilakukan. Ada kelainan sikit dengan research mase amek sains tulen dulu. And yang paling penting kajian2 tentang kajian tindakan yang aku hadiri membuatkan aku lebih faham tentang kajian tindakan dan pelaksanaannya.

Ape pown acara paling menarik ialah makan..hahaha....3 kali sehari..yummy....*LOL*



Satu lagi acare, bergambar berjemaah..hehe









2 Kata Mereka:

husna said...

pae...muka kau mmg x berubah ek...sama je..senang nak ingat...

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

husna: hehe...nk berubah camne lagi..nnt aku wat plastic surgery korang x cam lakz..hahahaha....

.::Solat::.