Kamsahamida... =)

Sunday, October 19, 2008

SEPI....

SEPI...

Sume orang pernah rase sepi kan..tipu la kalo ade yang jwab tak...walaupun kite slalu jerit BOSAN!!!...BORING!!!!....TU sbab kite sepi la tu..lonely je...

Ngape ak ngarut pasal sepi neh??? Smalam dok sensorang tetibe tringat cite SEPI..mst korang dh tengok kan...Ak kagum ngan citer tuh..mesej die smpai ke hati..fulamak...

ADAM...

Adam (AFDLIN SHAUKI)..Ak rase dalam kisah ni die paling lucky...walaupun dia pernah terlepas Karina (VANIDA) sekejap...n bertunang dengan orang yang menyukai dia (tapi bukan dia sukai)..then...hurm..jodoh kan...at last dia kawen ngan Karina jugak... part paling aku suke dalam cite neh part last dorang jumpe mase Karina tanya "Awak cari saya ke?"..then Adam jawab "Sepanjang hidup saya wak"..fulamak..meruntun jiwo den masi neh...susah tuh nk cr skrip filem melayu cam neh...kalo nvel may be la ader...hurm...

SUFI

Kisah Sufi (TONY EUSOFF) ngan Eja...Kisah dorang neh complicated la coz Eja bini org... 7 thun kawen x dpat anak..tp at last dpat anak gak...juz Sufi y still duda smpai ke tua..n cinta dorang juz remain in their heart till d last..kisah ni mengingatkan kau tentang cinta tak semestiya beratu..btol3...

IMAAN

Ha...ni kesah yang paling touching...paling best la...may b coz remaja remaji nyer kisah kan..ak mati2 ingt si Khalil (PIERRE ANDRE) tu idop lagi...rupenyer dh mati..tp Imaan (BAIZURA KAHAR) sntiasa nmpak Khalil di sisi dia..betapa dalam n kuat cinta dorang...maklum la...dr kecik dorang kawan... then muncul sorang lagi mamat lakonan syed hussain...mamat ni tolong bawak kuar Imaan dr dunia imaginasi dia...hurm...nice story...

At last..sape2 y lom tengok cite neh g ar cr VCD die..mmg besh...Congrate Kabir bhatia!!!

5 Kata Mereka:

amey ahmad said...

Ishh... Jiwang bebeno kamu neh.. Hehehe..
Ikan aritu idop lai ko?

Pae... said...

ala...bukan slalu en amey..huahaha...ikan idop lg..tp tggal 2...huhu..en amey kalo balik malaysia lagik..kalo g cr cekelat gorami nk ikot eh...

Ikan2 jmbu bongkok idop lagik..

amey ahmad said...

cokelat gouramy dah mati ler tu ek??
Cisss.. Ko nih..

mizzsyaidris said...

aceli aku sendiri tk tgk filem ni lagi smpai skang..huhu

bz nye pasal..huhu

tingin tgk...tp ngan someone..yerp dea kureng filem malaysia,..nyampah!hahaha

Sadek said...

hi i like you blog

.::Solat::.